SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ SEVİMLİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

ÇATALCA BELEDİYESİ SEVİMLİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMIYOR
Bu haber 07 Haziran 2021 - 12:01 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi, Başkan Mesut Üner’in üzerinde titizlikle durduğu ilçedeki sevimli dostların bakımı ve tedavisi çalışmalarıyla sadece Çatalca’da değil, tüm bölgede hayvan severler tarafından takdir ve alkış alıyor.

Gümüşpınar Mahallesinde Karaca’ya bir aracın çarpıp kaçması sonucu yaralanmasıyla Başkan Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri’ne bağlı ekipler yaptığı müdahalelerle yine gönüllerde taht kurdu.

Yararlanan Karacaya yapılan müdahaleler sonrasında Çatalca Belediyesi; ‘’Doğa ve tabiat harikası Çatalca’mızda sevimli can dostlarımızın asla yalnız yürümeyeceğini ve yürümediğini siz değerli halkımıza göstermiştik. Gümüşpınar Mahallemizde bir aracın çarpıp kaçması sonucu Karaca’nın yaralandığını üzüntüyle öğrendik. İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çatalca Milli Parklar Müdürlüğü ile irtibata geçerek, Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli çalışma arkadaşlarımız Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla hemen harekete geçerek yaralı sevimli dostumuza yerinde müdahale etti. Sevimli dostumuz Karaca’ya yapılan ilk müdahalelerimizin ardından, hemen Avcılar Veteriner Fakültesi’ne tarafımızdan sevki sağlandı. Sevimli dostumuzun tedavisi fakültede tamamlanınca yine tarafımızdan teslim alınıp, doğal ortamına bırakılacaktır. Devletimizin tüm ilgili Kurumlarıyla İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çatalca Milli Parklar Müdürlüğü’müz işbirliğimiz ile sevimli bir dostumuzu sağlığına kavuşturmanın sevinci anlatılmaz yaşanır.’’ açıklamasında bulunarak tüm hayvan severlerin takdirini ve alkışını aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER