SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Bu haber 19 Kasım 2019 - 11:53 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçe genelinde ekipler tarafından devam eden proje ve çalışmaları yakından takip etmeyi sürdürüyor.

Başkan Mesut Üner, ilçede belediye ekiplerince yapılan yol ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlardan takdir toplayan Başkan Mesut Üner, yapılan çalışmaları titizlikle takip ederek gerekli gördüğü yeni talimatları da anında ekiplere veriyor.

Yol çalışmalarını denetlemesinin ardından ilçe merkezinde tadilatı başlayan tarihi Kız Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Esnafları Ziyaret Etti

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, onların talep ve isteklerini dinleyerek çözümler üreten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, esnaflarla bir araya geldi.

Esnafları ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulunan Başkan Mesut Üner, esnaflarla sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER