SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇALIK: VERDİĞİMİZ HER HİZMETTE ALIN TERİ VE EMEK VAR

ÇALIK: VERDİĞİMİZ HER HİZMETTE ALIN TERİ VE EMEK VAR
Bu haber 25 Haziran 2022 - 12:13 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi ile KESK’e bağlı TÜM BEL-SEN arasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesinin imza töreni, emekçi personelin katılımı ile Belediye Başkanlık binası bahçesinde gerçekleşti. Törende konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’nde alın teriyle üretmeye devam ettiklerini vurgulayarak  “Şartlar ne olursa olsun sizlerin sosyal ve mali haklarını koruyarak, herhangi bir mağduriyet yaşamanızın önüne geçmek için imkânlarımızı sonuna kadar kullanacağız.” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi, KESK’e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (Tüm-BEL-SEN) ile Toplu İş Sözleşmesine imza attı. Belediye binası bahçesine gerçekleşen törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Tüm BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt ve Tüm-BEL-SEN 1Nolu Şube Başkanı İbrahim Sönmez’in yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve emekçi belediye personelleri katıldı. Genel Başkan Bozkurt, toplu sözleşme imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, Beylikdüzü’nün emek mücadelesinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Ekrem Başkanla başlayan süreçte Beylikdüzü’nde iş gücü mesele olduğunda bunun pazarlık konusu dahi yapılamayacağı bir gelenek olarak oturtulmuş. Bugün de Beylikdüzü’nde Murat Başkan’la bu sürecin devam etmesi hepimize büyük mutluluk veriyor. Toplu sözleşmede emeği geçen ve komisyonda olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Şube Başkanı Sönmez ise burada yaptığı konuşmada, kamu emekçilerinin ekonomik şartlarını düzelten bir sözleşme olduğunu ifade ederek, imzalanan toplu sözleşmenin önemine vurgu yaptı.

Çalık: Her damla alın teriniz için yürekten teşekkür ediyorum

Ülke olarak ekonomik anlamda zor günler geçirildiğinin altını çizen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise “Bu ağır koşullarda hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Şartlar ne olursa olsun sizlerin sosyal ve mali haklarını korumak herhangi bir mağduriyet yaşamanızın önüne geçmek için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Halkımızın hem bugünü hem de yarını için alın teri döküyoruz ve alın terimizle üretmeye devam ediyoruz. Beylikdüzü’nde verdiğimiz her hizmetin içerisinde alın terimiz ve emeğimiz var. Bunu asla unutmadan yolumuza devam edeceğiz. Emeğin ve emekçimizin hakkını korumak için var gücümle belediye başkanı olarak çalışmaya devam edeceğim. Beylikdüzü’nde emeğin kutsallığını bilen bir kültüre sahibiz. Bugün imzalayacağımız toplu iş sözleşmesinin sizlere, kurumumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizler Beylikdüzü’nde halkımız için ürettiğiniz güzel işlerle emeğin ve yaşamın temsilcilerisiniz. Bu yolu birlikte yürüdük.  Her damla alın teriniz için tüm Beylikdüzü halkı adına sizlere yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER