SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE OKULLARDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BÜYÜKÇEKMECE’DE OKULLARDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 28 Eylül 2020 - 12:17 'de eklendi.

Covid – 19 önlemlerine tüm hızıyla devam eden Büyükçekmece Belediyesi, okulda eğitim gören öğrenciler için ilçedeki tüm okulları haftasonu dezenfekte etti.

Covid – 19 tedbirlerini her alanda sürdüren Büyükçekmece Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılında okula gidecek öğrenciler için ilçedeki tüm okulları dezenfekte etmeyi sürdürüyor. Yüz yüze eğitim alacak 1. sınıf ve okul öncesi öğrencileri için okullardaki tüm sınıflar, tuvaletler, kütüphaneler ve ortak kullanım alanları belediye ekipleri tarafından haftasonu dezenfekte edildi.

“Öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlığını korumak adına”

Eğitim ve öğretim dönemine başlayan çocuklara başarılar dileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Corona virüs önlemlerimize devam ediyoruz. Yüz yüze eğitim alan çocuklarımızın sağlığı bizim için çok mühim. İlçedeki tüm okullarımız hafta sonu dezenfekte edildi. Öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlığını korumak adına dezenfektan çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek” ifadesini kullandı.

Okullardaki tüm sınıflar, kütüphaneler, tuvaletler ve ortak kullanım alanları okula giden öğrenciler için düzenli olarak dezenfekte edilmeye devam ediyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER