SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN YILMAZ: “SPORA VE SPORCUYA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

BAŞKAN YILMAZ: “SPORA VE SPORCUYA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Bu haber 31 Aralık 2020 - 11:12 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren amatör spor kulüp başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Yılmaz, “2021 yılında da spora ve sporculara yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren amatör spor kulüp başkanları ve temsilcileri ile Silivri Belediyesi Eşref Efendi Toplantı Salonunda bir araya geldi. Toplantıya Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ali Tonta, amatör spor kulübü başkanları ve kulüp temsilcileri katıldı. Başkan Yılmaz toplantıda kulüp başkanlarına 2020 yılı içerisinde Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen spora ve sporcuya yönelik yatırımlar ve 2021 yılı spor yatırım planlamaları hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu. Silivri’de sporun gelişmesi, ulusal ve uluslararası sporcuların yetişmesi adına yeni projeler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “İlçemizde sporun, spor alanlarının ve spor dallarının gelişmesi adına 2021 yılında da spora ve sporculara yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER