SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÜNER GENÇ SPORCULARA MİLLİ TAKIM YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN ÜNER GENÇ SPORCULARA MİLLİ TAKIM YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ
Bu haber 02 Nisan 2021 - 11:47 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Belediyespor Kulübü’nün genç yetenekleri olan Güreşçiler ile Milli Takım Seçmeleri öncesi bir araya geldi.

Başkan Mesut Üner, antrenmanlarına Atatürk Spor Kompleksi’nde açtığı Güreş Salonu’nda devam eden Çatalca Belediyespor Kulübü Güreşçileri ile Milli Takım Seçmeleri öncesi bir araya geldi.

4 farklı yaş kategorisinde Milli Takım Seçmeleri’ne katılarak ilçeyi en iyi şekilde temsil edecek 18 sporcuya başarılar dileyen Başkan Mesut Üner; “İnanıyorum ki sporcularımızın her biri orada kazansa da kaybetse de başarılı olacak ve ilçemizi gururla temsil edecek. Çocuklarımızın ailelerine ve Güreş Takımı Eğitmenimiz Gökhan Akçen’e başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.  İlçemizde spora ve sporcularımıza olan desteğimizi hiçbir zaman esirgemeden, daima yanlarında olmaya, onların yeteneklerini geliştirmelerine ve ilçemizi gururla temsil etmelerine imkân tanımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner genç sporculara tatlı ikram ederken, heyecanlarını paylaşarak kendileriyle sohbet etti. Hazırladıkları gösteri müsabakasını da izleyen Belediye Başkanı Mesut Üner U15, Yıldızlar, Gençler ve U23 yaş kategorilerinde ilçemizi temsil edecek sporcularımıza Antalya Kemer’de yapılacak seçmeler öncesinde şans diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER