SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN BU SEFER Kİ ZİYARET DURAĞI KESTANELİK MAHALLESİ OLDU

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN BU SEFER Kİ ZİYARET DURAĞI KESTANELİK MAHALLESİ OLDU
Bu haber 26 Mayıs 2021 - 11:41 'de eklendi.

Çatalca’nın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olması, ilçeye bütüncül bir anlayışla hizmet edilmesi için Başkan Mesut Üner’e bir engel veya bir bahane unsuru oluşturmuyor.

İlçenin tamamını adeta şantiye alanına çeviren Başkan Mesut Üner, her vakit olduğu gibi yine makamından çok sahada olmaya devam ediyor ve proje şantiyelerinde projelerinin tüm detayları ile bizzat ilgileniyor. Bu durum Çatalca halkının büyük bir takdiri ile karşılık buluyor.

Bu anlamda Başkan Mesut Üner ve Heyetinin bu seferki durağı Kestanelik mahallesi oldu. Kestanelik mahallesi ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza hizmet sevdamız ile ekip arkadaşlarımla birlikte bu sefer ki durağımız Kestanelik mahallemiz oldu. Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerim, Birim Müdürlerim ve Kestanelik Mahalle Muhtarım Mehmet Çakır’da yerinde proje denetimlerinde hazır bulundu. Kestanelik mahallemizde parke yol bakım ve yenileme çalışmalarımız ara vermeden devam ederken, en son Budak sokak yolunda 640 m² parke taş onarımı yapıldı. Projelerimiz arasında mahallemiz girişinden meydana kadar kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarımız var. En güzel ve özel günlerimize ev sahipliği yapacak Düğün Salonumuzda sona çok yaklaştık. Yakın dönemde halı sahamızın etrafında mahalle halkımızın gece – gündüz rahat bir vakit geçireceği içinde kafeteryalarında olduğu bir sosyal yaşam alanı yapımı sağlayacağız. Mahalle halkımızın ürettiği mahsulünü rahatça satışını gerçekleştireceği satış alanlarının da yapımını sağlayıp, mahalle halkımıza teslim edeceğiz. Çatalca’mız için ne yapsak azdır, düşüncesi ile durmaksızın çalışmaya ve mahallelerimizi yerinde ziyaret etmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER