SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇELTİK PANELİ’NE KATILDI

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇELTİK PANELİ’NE KATILDI
Bu haber 24 Aralık 2019 - 10:33 'de eklendi.

İstanbul’un yanı başında önemli tarımsal üretimin merkezlerinden biri olan Çatalca’da, Belediye Başkanı Mesut Üner’in katılımıyla Çeltik Paneli düzenlendi.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Çatalca Ziraat Odası, Ormanlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Çatalca Belediyesi bünyesine düzenlenen Çeltik Paneli, Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen Çeltik Paneli’ne; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, Kurum Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan panel, açılış konuşmalarıyla devam etti.  Çeltik Paneli; Kaliforniya Üniversitesi Prof. Dr. Kassim Al-Khatip’in Çeltik Tarımı ve Yabancı Otlar, Dr. Halil Sürek’in Yeni Geliştirilen Çeltik Çeşitleri sunumları ve soru-cevap bölümünde katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner her fırsatta dile getirdiği gibi; “Çatalca Belediyesi olarak ilçemizde önemli bir geçim kaynağı olan tarımı önemsiyoruz. Üreticilerimizi bilinçlendirmek, tarımı geliştirmek ve topraklarımızı daha verimli hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz” sözleriyle ilçede birçok vatandaşın geçim kaynağı olan tarım alanında çalışmaların süreceğini bir kez daha vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER