SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÇEBİ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ÇEBİ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
Bu haber 02 Haziran 2019 - 12:10 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.

Küçükçekmece Belediyesi Yemekhanesi’nde gerçekleşen bayramlaşmada herkesle teker teker el sıkışan Kemal Çebi, personelin bayramını tebrik etti.

“BAYRAMDA KÜSLÜK OLMAZ BARIŞIN”

Kemal Çebi, “Görev süremde sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışıyorum. Eşit ve doğru hizmet verebilmek, haktan, hukuktan, adaletten asla uzaklaşmamak, temel hedefimiz. İşyerinde saygı, sevgi hakim kılınmışsa ve orada yönetenler hak-hukuk-adaleti uyguluyorsa inanın orada hiçbir sorun kalmaz. Ailenizin, çocuklarınızın, anne ve babanızın kandilini ve gelecek bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramda hem size hem ailenize barış, huzur, demokrasi, sağlık diliyorum. Sizlerden ricam burada olmayan ailenize de selamımı iletin. Selamlaşın, bayramlaşın. Herhangi bir sebepten dolayı küslük içerisinde olan varsa, mutlaka onlarla barışın el sıkışın” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER