SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN AKGÜN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN AKGÜN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ
Bu haber 04 Ekim 2019 - 11:22 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 8’inci sınıf öğrencisi           Eray Akçınar’a başarılarından ötürü dizüstü bilgisayar hediye etti.

Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlkokulu’nun başarılı öğrencilerinden Eray Akçınar’a bilgisayarı evinde teslim edildi.

“Gelecek için çocuklarımızın önünü açmalıyız”

Okuldaki başarılarından ötürü Eray Akçınar’ı tebrik eden Başkan Akgün, “Geleceğimizi çocuklara emanet ediyorsak onlara elimizden gelen tüm imkanları sağlamalıyız. Eray çalışkan bir öğrenci. Başarılı olan çocukları ödüllendirmeliyiz. Maddi manevi her zaman yanındayım. Geleceğimiz için çocuklarımızın önünü açmalıyız. Yeter ki bu başarısı eğitim öğretim yılı boyunca devam etsin. LGS sınavında başarılar diliyorum” dedi.

“Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Sağladığı imkanlardan ötürü Başkan Akgün’e teşekkürlerini ileten anne Songül Akçınar, “Allah başkanımızdan bin kere razı olsun. Oğlum Eray hep bir bilgisayarı olsun istiyordu başkanımızın yolladığı hediyeyi görünce mutluluktan havalara uçtu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER