SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Ashton Kutcher ve Mila Kunis miraslarını çocuklarına bırakmama kararı aldı

Ashton Kutcher ve Mila Kunis miraslarını çocuklarına bırakmama kararı aldı
Bu haber 13 Kasım 2019 - 12:45 'de eklendi.

Ashton Kutcher ve Mila Kunis, çocuklarına miraslarından bırakmayı planlamadıklarını söyledi. Kutcher, “Mirasımızı bağışlayacağız, çocuklarımıza bırakmayacağız” dedi.

Hollywood’un en uyumlu ve en birbirine aşık çiftlerinden biri olan Ashton Kutcher ve Mila Kunis, çocuklarına miras barakmayı düşünmediklerini söyledi. Çiftin 5 yaşında Wyatt Isabelle adlı bir kızı ve 2 yaşında Dimitri Portwood adında bir oğlu bulunuyor.

Konu hakkında açıklamayı Dax Shepard’ın Armchair Expert adlı radyo programından yapan Ashton Kutcher, “Çocuklarım ayrıcalıklı bir hayat yaşıyor ve bunu da bilmiyorlar. Gelecekte de bunun farkında olmayacaklar. Çünkü bildikleri tek yaşam şekli bu” dedi. Bu nedenle de eşi Mila ile miraslarını yardım vakıflarına bağışlamayı planlamışlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mila kunis kimdir , mila kunis elvira kunis  ,mila kunis age ,mila kunis ashton kutcher

mila kunis instagram ,mila kunis wyatt isabelle kutcher ,mila kunis gözleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER