SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ANKAMALL’DAN OĞUZHAN UĞUR’LU 19 MAYIS KUTLAMASI

ANKAMALL’DAN OĞUZHAN UĞUR’LU 19 MAYIS KUTLAMASI
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 14:40 'de eklendi.

ANKAmall, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ziyaretçilerine Oğuzhan Uğur ile sürpriz yapıyor.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, 20. Yıl kutlamaları kapsamında bu yıl 100’ncü yıldönümü olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ankaralı Fenomen Oğuzhan Uğur’u konuk ediyor.

Üç yıldır üst üste BoomSonar ve Marketing Türkiye tarafından verilen fenomen AVM ödülüne layık görülen alışveriş merkezi, bu yıl Türkiye’nin en sevilen fenomenlerinden Oğuzhan Uğur’u gençlerle buluşturuyor. Babala TV kanalının kurucusu olan, aynı zamanda film yönetmeni, senarist, karikatürist ve yazar kimliği de olan Uğur, 19 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te ANKAmall’da gençlerle imza gününde bir araya gelecek. Ünlü fenomen, son kitabı olan Mevzular’ı takipçileri için imzalayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER