SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Aleyna Tilki bikinisiyle plajı salladı…

Aleyna Tilki bikinisiyle plajı salladı…
Bu haber 07 Haziran 2019 - 21:18 'de eklendi.

Aleyna Tilki yoğun konser maratonuna ara verip Bodrum’a tatile gitti. Tilki, yeşil bikinisiyle plaja damga vurdu. 19 yaşındaki şarkıcı aldığı kilolarla dikkat çekti.

19 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’da tatile gitti. Aleyna Tilki’nin sahilde bikinili fotoğrafları çekildi. Bu görüntülerin ardından Tilki, sosyal medyada ‘kilolu’ diye eleştirildi.

Bunun üzerine genç şarkıcı, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Tilki yorumlara “Boyumuz uzun, yanımızdakiler biraz küçük çıkıyor diye kilolu diyorlar. Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye özgü has ölçü. Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim” diyerek tepki gösterdi.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki 28 Mart 2000 yılında Konya’da doğdu. Ağustos 2016’da “Cevapsız Çınlama” single’ı ile Türkiye’de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Single’ın YouTube’da yayınlanan klibi 2016’da Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi.Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari”yi yayımladı ve Türkiye’de aynı listede 1 numara oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER