SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Ahmet Kural ve Sıla Davasında Mahkeme Kararını Verdi…

Ahmet Kural ve Sıla Davasında Mahkeme Kararını Verdi…
Bu haber 22 Nisan 2019 - 13:11 'de eklendi.

Sıla’yı Dövdüğü Gerekçesiyle Yargılanan Ahmet Kural 16 Ay 20 Gün Hapis Cezasına Çarptırıldı

Şarkıcı Sıla’yı dövdüğü gerekçesiyle yargılanan oyuncu Ahmet Kural, 3 ayrı suçtan toplam 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Ahmet Kural ve şikayetçi Sıla Gençoğlu avukatlarıyla katıldılar.

Kural, 3 ayrı suçtan toplam 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezası ertelendi.

Ahmet Kural’a Verilen Hapis Cezasına Sıla’dan İlk Yorum: Mutluyum

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, oyuncu Ahmet Kural’ın 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmasıyla ilgili “Mutluyum. Türk adaletine çok teşekkür ederim. Benim durumuma düşen ve düşebilecek tüm kadınlar için güven verici” dedi.

Ahmet Kuraldan İlk Yorum:”ERKEĞE VE KADINA ŞİDDET UYGULAMAYA BAYILIR”

Mahkeme sonrası açıklama yapan Kural, “Ceza yok. Şiddette kesinlikle bulunmadım ama bu iki sevgili arasında olan bir şeydi. Benim daha önceden yaptığım bir hatanın belgesini almış gelmiş buraya elinde sallıyor. Ayrıca ağıt yakıyorum diye Anadolu Kadınlarına saygısızlık yaptı. Ağıt Anadolu’da ölünün arkasından yakılıyor. Bu saygısızlık. Kendisi erkeğe de kadına da şiddet uygulamaya bayılır. Hem psikolojik hem de fiziki şiddet. Bu bir intikam davası artık. Bu mevzu burada bitmedi. Temyize gideceğiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER