SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Adam Johnson, Katie Price ile bir gece için ne kadar verdi? Adam Johnson Kimdir?

Adam Johnson, Katie Price ile bir gece için ne kadar verdi? Adam Johnson Kimdir?
Bu haber 13 Haziran 2019 - 17:19 'de eklendi.

Adam Johnson’ın Katie Price ile bir gece geçirmek için verdiği ücret ortaya çıktı. Adam Johnson daha önce 15 yaşındaki bir kızla ilişkiye girdiği için hapis cezası almıştı. Johnson’ın Price ile geçirdiği gecenin fiyatı ise magazin gündemine oturdu. İşte detaylar…

İngiliz futbolcu Adam Johnson’ın ünlü İngiliz şarkıcı Katie Price ile geçirdiği gecenin fiyat magazin gündeminde konuşuluyor. Johnson’un Price ile bir gece geçirmek için ödediği ücret ortaya çıktı. Merak edilen detaylar haberimizde…

Eşinden ayrıldıktan sonra ve işlerinin kötü gitmesinden dolayı maddi olarak zor günler geçiren İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price,’in daha önce 15 yaşındaki bir kızla ilişkiye girdiği için hapis cezası alan eski İngiliz futbolcu Adam Johnson ile 12.000 pound karşılığında bir gece geçirdiği ortaya çıktı.

Yaklaşık 600 ünlü ve zenginin katıldığı açık artırmada Katie Price ile akşam yemeği ve öğle yemeği için 10.000 pound teklif sunuldu. Bir hayır kurumu için yapılan açık artırmada futbolcu Johson, o zaman evli olan ve kocasının Alex Reid’in katılmadığı açık artırımda Katie ile akşam yemeği yemek için 10.000 pound teklif verdi.

Ama Katie 12.000 pound isteyince Johnson’nun yakın arkadaşı ve Manchester City’de takım arkadaşı olan Micah Richards 2.000 pound daha vererek Katie’yi Johnson ile akşam yemeği yemeye ikna etti.

İngiliz futbolcu Johnson, hayranı olduğu ve odasının duvarlarına fotoğrafını astığı Katie ile akşam yemeğinden sonra geceyi de beraber geçirdi.

ADAM JOHNSON KİMDİR?

Adam Johnson (d. 14 Temmuz 1987, Sunderland), Premier League’te top oynamış eski futbolcudur. 15 yaşındaki reşit olmayan bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiden suçlu bulunarak 6 yıl ceza aldıktan sonra Sunderland AFC ve İngiltere millî takımından ihraç edildi.

Middlesbrough gençlik akademisinin bir ürünü, ilk maçına 17 yaşında Sporting CP ile oynanan UEFA Kupası maçında çıkmıştır. Ayrıca Leeds United ve Watford’da kiralık oynadıktan sonra, Middlesbrough formasıyla 119 maça çıktı. İngiltere millî takımında çeşitli düzeylerde oynadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER