SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İMAMOĞLU VE AKGÜN’DEN MUHARREM AYI ORUÇ AÇMA LOKMASI

İMAMOĞLU VE AKGÜN’DEN MUHARREM AYI ORUÇ AÇMA LOKMASI
Bu haber 04 Temmuz 2025 - 12:23 'de eklendi.

İstanbul’da CHP’li belediyelere gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından Muharrem Orucu tutacak vatandaşlar için Güzelce Cemevi’nde oruç açma lokması yemeği verildi.

Katılım yoğun oldu

Yas-ı Muharrem Ayı vesilesiyle, Büyükçekmece Güzelce Cemevi’nde düzenlenen oruç açma lokmasına Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, BABED Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Abacı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, kızı Yurdagül Akgün, CHP 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları katıldı.

İnsanlık tarihinin en acı olaylarından biri

 Okunan dualar eşliğinde gerçekleşen Muharrem ayı oruç açma lokmasında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Paylaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerinden birinin yaşandığı etkinlikte, Kerbela’da yaşanan katliamın insanlık tarihinin en acı olaylarından biri olduğuna vurgu yapılarak, Hazreti Hüseyin ile birlikte öldürülen yakınları için de dualar edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür eden Alevi vatandaşlar, Muharrem Ayı’nın tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER