SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

3X3 BASKETBOL GENÇLİK KUPASI NEFESLERİ KESTİ

3X3 BASKETBOL GENÇLİK KUPASI NEFESLERİ KESTİ
Bu haber 21 Mayıs 2025 - 11:25 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 3×3 Basketbol Gençlik Kupası, gençlerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı’nda gerçekleşen Spor Şenliği’nde gençlerle birlikte basketbol oynayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gençlerin enerjisine ortak oldu ve spora verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Gençler, şenlikte doyasıya eğlendi

Katılımın yoğun olduğu Spor Şenliği’nde renkli görüntüler ortaya çıktı. 3×3 Basketbol Gençlik Kupası’nda sporcular 13-14 yaş, 15-17 yaş,18 yaş ve üzeri kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Çeşitli eğlenceli oyunlar ve etkinlik alanlarının kurulduğu Spor Şenliği’nde, gençler hem yarıştı hem de doyasıya eğlendi.

Ödül alan sporcular

Belediye Kent Meydanı’nda tüm kategorilerde yarışların tamamlanmasının ardından ödül töreni gerçekleşti. 3×3 Basketbol Gençlik Kupası’nda ödül alan sporculara madalya ve kupa takdim edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER