SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ZABITA TEŞKİLATI’NIN 194’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

ZABITA TEŞKİLATI’NIN 194’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Bu haber 01 Eylül 2020 - 15:09 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 194’üncü yıldönümünü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutladı.

1- 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında gerçekleşen kutlamada konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Türkiye Cumhuriyeti’nin huzuru için çalışan zabıta teşkilatının 194’üncü yaş günü kutlu olsun” diye konuştu.

“Zabıta teşkilatı aynı zamanda polis teşkilatımızın yardımcı bir kolu olmuştur”

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katıldığı törende konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Zabıta teşkilatı Osmanlı İmparatorluğu’ndan bu yana çeşitli görevler üstlenmişlerdir ama hiç değişmeyen bir şey vardır zabıta teşkilatı aynı zamanda polis teşkilatımızın yardımcı bir kolu olmuştur. Ülkemizin huzuru bakımından polis ve zabıta teşkilatının uyumlu çalışması daima memleketimizin refah ve huzuru bakımından menfaat içerir.  Buradaki zabıta teşkilatımızın şahsına tüm Türkiye Cumhuriyeti’nin huzuru için çalışan zabıta teşkilatının 194. Yaş günü kutlu olsun. Ebediyete intikal eden bütün kardeşlerimize yüce Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bize bu ülkeyi emanet etti. Hepsinin ruhu şad olsun” dedi.

“Zabıtamız şehrimizin güven itibarıdır”

Zabıtanın halkla belediye arasında sevgi ve güven köprüsü kurduğunu söyleyen Belediye Zabıta Müdürü İbrahim Kaya, “Bizler halkımızın mutluluğunu, huzurunu ve sağlığını ön planda tutmak istiyoruz. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını dinamikleştiren, 7 gün 24 saat çalışan zabıta personelimiz halkımızın gücen ortamında yaşamasının teminatıdır. Zabıta teşkilatı özveri ve dürüstlük göstergesidir. Vatandaşın esenliği için düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası kentsel yaşama katkı sağlayan önemli bir birimdir. Ülkemizde polis ve jandarma kadar zabıtalık da önemli bir göreve sahiptir. Zabıtamız şehrimizin güven itibarıdır. Zabıta halkla belediye arasında bir sevgi ve güven köprüsüdür. Beni talimatlarıyla her zaman doğru yönlendiren Büyükçekmece Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER