SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ZABITA EKİPLERİ ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN GÖREV BAŞINDA

ZABITA EKİPLERİ ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN GÖREV BAŞINDA
Bu haber 15 Eylül 2022 - 10:01 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri için gerekli önlemleri aldı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, trafiğin yoğun olduğu bölgelerdeki okulların önünde trafik akışını düzenleyerek ışıklardan, yaya geçitlerinden veya kavşaklardan geçişlerde öğrencilere yardımcı oluyor.

Beylikdüzü’nde, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi okullarda; bakım, onarım, temizlik, peyzaj düzenlemesi, ilaçlama ve dezenfeksiyon gibi çalışmalar yapan Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri adına da gerekli tüm önlemleri aldı. Öğrencilerin güvenliği için sabahın erken saatlerinde görev başında olan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, trafik yoğunluğunun olduğu bölgelerdeki okulların önünde hazır bulunuyor.

Uygulama veliler tarafından da beğeni topluyor

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul önlerinde trafik akışını düzenleyerek öğrencilerin ışıklardan, yaya geçitlerinden veya kavşaklardan geçişlerinde yardımcı oluyor. Öğrencilerin okula rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayan uygulama, veliler tarafından da beğeni topluyor. Araç sahiplerinden özellikle okul bölgelerinde, trafik kurallarına daha çok dikkat etmelerini ve zabıtalara yardımcı olmalarını isteyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal, “Çocuklarımızın okullarına en güvenli şekilde ulaşabilmeleri için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Velilerimizin içi rahat olsun, zabıtalarımız görev başında.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER