SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YÜZLERCE ESENYURTLU EVDE SAĞLIK HİZMETİ’NDEN FAYDALANIYOR

YÜZLERCE ESENYURTLU EVDE SAĞLIK HİZMETİ’NDEN FAYDALANIYOR
Bu haber 14 Ağustos 2020 - 11:08 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin, sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayan vatandaşlar için başlattığı ücretsiz Evde Sağlık Hizmeti’nden yüzlerce Esenyurtlu faydalanıyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için ilçe genelinde birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi’nin, rutin olarak sürdürdüğü Evde Sağlık Hizmeti’nden, yüzlerce Esenyurtlu ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren birim, yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşları bu süreçte yalnız bırakmıyor. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlara gün içerisinde dönüş yapan birim, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetlerini vatandaşlara ücretsiz olarak sunuyor. Evlere yapılan ziyaretlerde steril kıyafet, maske ve eldiven gibi Koronavirüs’e karşı gerekli tüm önlemleri alan ekipler, sosyal mesafe kuralına uyarak, vatandaşlara virüsten korunma yollarıyla ilgili bilgilendirmelerde de bulunuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER