SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ STANDINA SÜRPRİZ ZİYARET

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ STANDINA SÜRPRİZ ZİYARET
Bu haber 09 Ekim 2019 - 11:07 'de eklendi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, Çatalca’nın birçok noktada kurulan Çatalca Belediyesi Yöresel Ürün Standını ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in yerel üretime verdiği önem doğrultusunda, ilçenin farklı noktalarına kurulan yöresel ürün stantları ile tüketicilerin üreticiyle direkt olarak buluşması, yerel üretimin artması ve ilçe ekonomisinin canlanması hedefleniyor. Başkan Üner’in talimatlarıyla sayıları her geçen gün artan stantlar, Çatalca’da yaşayan ve Çatalca’yı  ziyaret eden vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Başkan Mesut Üner, Esenler Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte makam ziyaretinin ardından Çatalca’daki yöresel ürün stantlarından birini ziyaret ettiler. Üreticilerle ve esnafla sohbet eden Başkan Mesut Üner ve Esenler Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu  hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER