SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“YİĞİTLER YENİDEN ÇIKTI MEYDANE”

“YİĞİTLER YENİDEN ÇIKTI MEYDANE”
Bu haber 22 Kasım 2023 - 15:50 'de eklendi.

Ak Parti Büyükçekmece’de daha önce aday olmuş ve önümüzdeki Mart yerel seçimlerde ilçe belediye başkan aday adaylığı için isimleri öne çıkan 4 ismin bu defa birlikte dosyalarını ilçe başkanlığına teslim etmeleri kime ve kimlere ne mesaj veriyorlar sorusunu da beraberinde getirdi! 2009 adayı İlker Gürbüz, 2014’ün adayı Celal Babayiğit ve 2014 ile 2019’un yerel seçimleri belediye başkan A. Adayı Recep Erol’un 31 Mart  2024 Yerel seçimlerinde yeniden Büyükçekmece’den  aday adaylığı için başvuru dosyalarını bugün ilçe başkanı Murat Çelik’e teslim ettiler ve içlerinden kim aday olursa olsun o adayın yanında olacak ve birlikte hareket ederek bu defa 2024 yerel seçimlerinde Büyükçekmece’yi “Ak Belediyecilikle tanıştıracaklarını söylediler!”

“Dışarıdan Gelecek Adaya Mı Mesaj?”

Ak Parti’de 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurularının son gününde Büyükçekmece’de belediye başkan adaylığı için 12 kişinin müracaat ettiği ve bu isimlerden adaylığı ön plana çıkan Recep Erol, İlker Gürbüz, Celal Babayiğit ve Cenap Karagöl adaylık başvurularını birlikte yapmaları çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi.

Siyasi çevrelerde bu birlikteliğin ilçe dışından gösterilecek bir adaya karşı verilmiş bir mesaj olduğu yönünde iddialar ileri sürseler de yeniden aday olmak için dosya veren Erol, Gürbüz, Babayiğit ve Karagöl, ser verip sır vermeden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Büyükçekmece Belediyesine bu defa Ak Belediyecilik anlayışını hakim kılmak için yeniden bu yola çıktıklarını söylediler.

“30 Yıllık Özlem”

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik ise dosyalarını teslim aldığı aday adaylarına başarı dileklerinde bulunarak, kim aday olursa o adayın yanında yer alarak çalışacaklarını ifade etti. Kendisini adaylığı için ise sürecin devam ettiğini belirten başkan Çelik detay vermeyerek hayırlısı olsun diyerek, 30 yıl sonra Büyükçekmece’yi Ak Belediyecilikle tanıştıracaklarını ve bu özlemi sonlandırmak istediklerini söyledi!

“4 Dönemdir Akgün’e Karşı Başarılamadı!”

Öte yandan bilindiği üzere Gürbüz 2009 Babayiğit ise 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından Büyükçekmece ilçeden aday gösterilmişler ve mevcut belediye başkanı Akgün’e karşı  yarışı kaybetmişlerdi. Yarım kalmış bir hesaplarının olduğunu ve bunun için yeniden aday olmak istediklerini ileri süren Gürbüz ve Babayiğit’in yanında Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayları arasındaki en güçlü isimlerinden biri olarak kabul edilen ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Büyükçekmece Belediyesine Ak Belediyecilik anlayışını hakim kılmak için Belediye Başkanlığına A. Adayı olduğunu ifade eden Erol, ise Partisinin her kademesinde görev yaptığını ve tutulması gereken tüm nöbetleri tuttuk diyerek, artık yaşadığımız kentimiz Büyükçekmece’ye Belediye Başkanı olarak hizmet vermeye hazırım ve Büyükçekmece AK Parti Ailemizin bir mensubu olarak 2024 yerel seçimlerinde ilçemizi ve İstanbul’umuzu AK Parti yerel yönetimler hizmet kalitesi ile buluşturmak için yola çıktık ve aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Şimdiden tüm arkadaşlarıma ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER