SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Yerli: “Çıkar odaklı değil hizmet odaklı” bir yönetim

Yerli: “Çıkar odaklı değil hizmet odaklı” bir yönetim
Bu haber 14 Mart 2019 - 17:52 'de eklendi.

Sosyal, çağdaş, çevreci, yenilikçi ve örnek bir Altınşehir için çalışacağı vaadinde bulunan Ümraniye Altınşehir Mahalle muhtar adayı Oğuzhan Yerli, Çıkar odaklı değil hizmet odaklı bir yönetim anlayışını mahallemize getireceğiz dedi.

 “Her kesimle iç içe ve barışık” 

Çağdaş, çevreci ve yenilikçi bir yönetim için yola çıkan Ümraniye Altınşehir Mahalle muhtar adayı Oğuzhan Yerli, Altınşehir Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, bu sorunların ortadan kalkması için var gücüyle çalışacağını ve geleneksel muhtarlık kalıbının dışına çıkarak, her kesimle iç içe ve barışık birlikte yönetme anlayışını etkin kılacağız diye konuştu. Yakalaşan yerel seçimler öncesi gazetemize seçim çalışmaları ile ilgili konuşan

Ümraniye Altınşehir Mahalle muhtar adayı Oğuzhan Yerli, biz göreve geldiğimizde mahallemizde geleneksel muhtarlık kalıbının dışına çıkarak, birlikte yönetme anlayışının etkin olduğu bir dönemin başlayacağını taahhüt ediyoruz dedi. Sosyal, Çağdaş ve Örnek bir Altınşehir oluşturmak için aday olduğunun altını çizen Yerli, Mahallemizin sorunlarını bizzat yaşayarak çok iyi bilmekteyim. Bu nedenle sorunların kalıcı çözümü için gençler ve kadınların katılımı ile el ele verip kısa zamanda çözüme kavuşturacak ve böylece mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz dedi.

Yerli, Mahallemizin ihtiyacı olan projeler için ilgili kurum ve kuruluşlarla etkin iletişim ve işbirliği içersinde olacağımız yeni bir dönemin hayalini kuruyor şimdiden bunun heyecanının yaşıyoruz. Değerli mahalle sakinlerimiz bu hayallerimiz için sizlerin desteğini bekliyoruz. Çıkar odaklı değil hizmet odaklı bir yönetim için bize görev verirseniz Altınşehir Mahallesinin sorunlarını yakından bilen birisi olarak bu sorunların ortadan kalkması için var gücümle çalışacağım.

Mahallenin eksiklerini ve problemlerini yakından görme ve tespit etme şansına sahip olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Yerli, seçilmesi halinde sorunların çözümü için muhtarlığı daha aktif hale getireceğini ve her kesimle iç içe ve barışık bir muhtar olacağıma şimdiden söz veriyorum. Altınşehir’i daha güzel günlere birlikte taşımak için mahalle Sakinlerimizden desteklerini bekliyorum dedi.

Oğuzhan Yerli Kimdir?

Kars Arpaçay ilçesinde doğdu. İlk Öğretimini Kendi köyünde tamamladı. Liseyi Ümraniye Atakent Lisesinde Okudu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Kamu Yönetimi Bölümü mezunu ve aynı zamanda Ticaretle Uğraşmakta. Halen Altınşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Yerli,Birçok sivil toplum kuruluşunda görev almakta sosyal hayata önem veren birisi evli ve bir çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER