SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YEREL YÖNETİM MARKASI ÇATALCA

YEREL YÖNETİM MARKASI ÇATALCA
Bu haber 28 Mart 2022 - 10:18 'de eklendi.

AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı ‘’Yerel Yönetimler’’ konulu ‘’Danışma Meclisi’’ toplantısı, Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde AK Parti İlçe Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ev sahipliğinde, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe riyasetinde ve parti üyelerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla organize edildi.

Danışma meclisinin yapıldığı salon, saatler öncesinden parti bayraklarıyla donatıldı. Hazırlanan salona partililer adeta sığmadı. Toplantı başlangıç saatinde salondaki coşku ve heyecan tavan yaptı. Parti yöneticilerinin de salonda yerini almasından sonra, danışma meclisi başlamış oldu. Danışma meclisi saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Sonrasında ise gündem maddeleri sunulmasından sonra, sırasıyla AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe konuşmalarını gerçekleştirdi. Başkan Mesut Üner, konuşmasına başlamadan önce üç yıllık icraatlarını anlatan muhteşem bir sunum izletti. Sunumun ardından konuşma yapan Başkan Mesut Üner büyük bir coşkuyla alkışlandı. Alkışlar sırasında Başkan Mesut Üner’in oldukça duygulandığı dikkatlerden kaçmadı. Dilek ve temennilerin sunulmasından sonra büyük bir coşkuyla geçen danışma meclisi sona erdi.

AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı ‘’Yerel Yönetimler’’ konulu ‘’Danışma Meclisi’’ toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Evet bugün yine teşkilat mensuplarımızla birlikte unutulmaz bir akşam yaşadık. Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız Çatalca’mıza hizmet yolunda görevimizin ilk yılına tarihi hizmetlerimizi sığdırdık. Bu anlamda desteklerini bizlerden hiç eksik etmeyen Çatalca’mız ile gönül bağı olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür eder, danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER