SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YENİ DÜNYA VAKFINDAN RECEP EROL’A TEŞEKKÜR PLAKETİ…

YENİ DÜNYA VAKFINDAN RECEP EROL’A TEŞEKKÜR PLAKETİ…
Bu haber 16 Eylül 2022 - 10:39 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin ve bölgemizin siyaset ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol’a Yeni Dünya Vakfına yapmış olduğu desteklerinden dolayı  vakıf başkanı Mahmut Göksu tarafından plaket takdim edildi. 

Erol’u Büyükçekmece merkezinde bulunan ofisinde ziyaret ederek plaket takdiminde bulunan vakıf başkanı Mahmut Gökçe, Erol’un Yeni Dünya Vakfına yapmış olduğu katkılarını taktir ettiklerini belirterek teşekkür etti.

Yeni Dünya Vakıf Başkanı Mahmut Gökçe’nin ziyaretinden ve kendisine takdim edilen plaketten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Erol ise Vakıfa elinden gelen desteğini bundan sonrada sürdüreceğini belirterek başkan Gökçe nezdinde Yeni Dünya Vakıf yönetimine teşekkürlerini iletti.

“Kaymakam Tuna’ya ziyaretçi akını”

Erol’un ofisinde gerçekleşen plaket takdimi sonrasında ise Vakıf yönetiminde yeralan Esenyurt belediye meclisi Üyesi Hamit Öncü’nün de aralarında bulunduğu vakfın yöneticileri Başkan Mahmut Gökçe ile birlikte Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretine bulundular. Ziyarete Recep Erol’da eşlik etti.

Bu arada Büyükçekmece ilçede yaklaşık beş ay önce göreve başlayan Kaymakam Ali İkram Tuna’ya İstanbul İl dışından ve İl içinden olmak üzere toplumun herkesiminden ziyaretçi yoğunluğunun devam ettiği görülmekte…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER