SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YAŞLI GÖÇEBENİN HİKAYESİ ESENYURT’TA TİYATRO SAHNESİNDE

YAŞLI GÖÇEBENİN HİKAYESİ ESENYURT’TA TİYATRO SAHNESİNDE
Bu haber 26 Aralık 2019 - 9:49 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ‘İnatçı’ adlı çocuk tiyatrosunu 28 Aralık’ta minik tiyatroseverlerler buluşturuyor. Sürekli gezen ve eşeğinin hünerleri sayesinde para kazanan yaşlı bir göçebenin hikâyesini konu alan oyun, çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, İnatçı isimli müzikli çocuk tiyatrosu Esenyurt’ta sahnelenecek. Oyun, 28 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle buluşacak. Eşeği ile beraber devamlı gezen ve eşeğinin hünerleri sayesinde para kazanan yaşlı bir göçebenin hikâyesini anlatan müzikli komedi, Esenyurtlu miniklere macera dolu bir yolculuğa çıkararak, onlara keyifli dersler verecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER