SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YAŞAM VADİSİ’NDE CAZ RÜZGARI ESTİ

YAŞAM VADİSİ’NDE CAZ RÜZGARI ESTİ
Bu haber 26 Haziran 2022 - 13:34 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen festivalleri bir araya getiren ‘Beylikdüzü Müzik Festivali’ başladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Beylikdüzü Caz Müzik Günleri ile başlayan festivalin ilk gününde caz müziğin güçlü seslerinden “Selen Beytekin” sahne aldı. Ünlü vokal, Yaşam Vadisi’ni dolduran müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.  

Caz ve klasik müzikseverleri Yaşam Vadisi’nde buluşturan Beylikdüzü Müzik Festivali başladı. Festival kapsamında ilk olarak bu yıl dördüncüsü düzenlenen Beylikdüzü Caz Müzik Günleri, caz müziğin güçlü seslerinden Selen Beytekin’i ağırladı. Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşen konserin ilk bölümünde dinleyicilere kendi bestelerinden örnekler sunan Beytekin’e; trompette Şenova Ülker, tenor saksafonda Batu Şanlıer, piyanoda Uraz Kıvaner, kontrbasta Ozan Musluoğlu ve davulda Fırtına Kral eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve caz müziğin en güzel parçalarının seslendirildiği gecede sahne performansıyla beğeni toplayan sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı.

“Yarınlar daha güzel olsun istiyoruz”

Festivalin açılış konuşmasını yapan Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik, “Dördüncüsünü düzenlediğimiz Caz Müzik Günleri bizim her zaman övünerek anlattığımız işlerden bir tanesi. Bu tür etkinliklerle Beylikdüzü’ndeki komşularımıza nefes aldırmaya çalışıyoruz. Yarınlar daha güzel olsun diye sanatı yaşamak ve sanatçıyı yaşatmak için gayretimiz var. Sayın başkanımızın vizyonu doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve keyifli bir akşam diliyorum.” diyerek sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti.

Beylikdüzün’de caz keyfi doyasıya yaşanacak

Festivalin ikinci gününde 25 Haziran Cumartesi akşamı (bugün) Küba Latin Caz Grubu A lo Loco Band ile Yaşam Vadisi Küba ezgileri ile yankılanacak. Beylikdüzü Caz Müzik Günleri’nin kapanışını ise 26 Haziran Pazar günü, İKSV’nin yeşille cazı bir araya getirdiği Parklarda Caz etkinliği yapacak.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER