SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YARIŞMA BAHANE BÖREKLER ŞAHANE

YARIŞMA BAHANE BÖREKLER ŞAHANE
Bu haber 28 Ağustos 2022 - 13:54 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’yı eğlence dolu etkinliklerle birbirinden renkli yarışmalarla, muhteşem konserlerle buluşturduğu Erguvan Festivali genç yaşlı her yaştan vatandaşın katılımıyla devam ediyor. Birbirinden leziz börekler kıyasıya yarıştı.

Festival coşkusu Çatalca’da muhteşem etkinlik ve programlarla devam ediyor. Festival kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Yöresel Börek Yarışmasında birbirinden lezzetli börekler kıyasıya yarıştı.

Masterchef’in başarılı yarışmacısı Sergen Özen’in katılım ve jüri üyeliğiı le renklenen yarışmada Belediye Başkanı Mesut Üner tüm yarışmacılara başarılar diledi. Bu tür etkinliklerin kültürel değerleri, eşsiz lezzetleri gelecek kuşaklara taşımak, tanıtımını yapmak açısından büyük önem taşıdığını belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca’mızın değerlerini öne çıkarıyor, gelenek ve göreneklerimizi, ilçemize özgü lezzetleri gelecek kuşaklarımıza taşıyoruz. Erguvan Festivalimizde geleneksel olarak düzenlediğimiz Yöresel Börek Yarışmamıza katılarak birbirinden leziz börekleri yapan, emek veren tüm yarışmacılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Tüm böreklerimiz birbirinden lezzetli” ifadelerine yer verdi.

Jüri üyelerinin seçim yapmakta oldukça zorlandığı yarışmada dereceye giren böreklerin sahiplerine ödülleri alkışlar arasında takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER