SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Salih Mert

İç SES Gazetesi 5 Yaşında… “Söz Verdiğimiz Gibi”

İç SES Gazetesi 5 Yaşında… “Söz Verdiğimiz Gibi”
Bu haber 06 Mart 2019 - 14:57 'de eklendi.

20 Eylül 2015’te İç SES Gazetesi olarak (25) yıl önceki Mesleğe başladığımız ilk günkü heyecan ile yeni bir yolculuğa çıktığımız günün 5. Yılını geride bıraktık. Tarafsız, objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla İç SES Gazetesi, okuyucusuna ilk sayısında söz verdiği gibi bundan sonra da bölge halkının sesi olmaya devam etmenin haklı gururunu yaşıyor.

İç SES Gazetesi ve Web Sitemiz; www.gazeteicses.com.tr Bölgemizin ihtiyaçları ve sorunlarını her zaman dile getirerek gerekli hizmeti alması konusunda okuyucumuza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için ne gerekiyorsa ÖZGÜR, GÜÇLÜ VE TARAFSIZ bir yayın anlayışı ile sizlerle buluşmaya devam edecektir.

Başta Gazetemiz merkezinin bulunduğu Büyükçekmece ilçemiz olmak üzere bölgemiz ilçelerindeki sesinize ses olmak için İç SES Gazetesi olarak İlk sayımızda söz verdiğimiz gibi sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Haftalık olarak yayınlanan İç SES Gazetesi ve anlık olarak güncellenen Web sitemiz yaptığı haberlerde kimsenin ne yanında ne arkasında ne de önünde olmadı olmayacak. Tarafsızlık ilkesi ile eğer bir yerde bir yangın varsa orada o yangını söndürmek için itfaiyenin yanında yer alacak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da basın etik ahlak kurallarına uyarak insanları bilgilendirme adına ilkeli bir yayın politikası izlemeye devam edecektir.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm saygıdeğer okurlarımıza sonsuz teşekkürler ve şükranlarımızı iletirken, Yeni Sayılarımızda güzel sesler duymak dileği ile sağlıklı günler dileriz. Sevgiyle…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER