SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

WUSHU KUNG FU ŞAMPİYONLARI ESENYURT’TAN

WUSHU KUNG FU ŞAMPİYONLARI ESENYURT’TAN
Bu haber 21 Şubat 2020 - 11:13 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği sporcular, Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nden derecelerle döndü.

Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği sporcular şampiyonluklar elde etmeye devam ediyor. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya Kundu’da yapılan şampiyonada Taolu, Sanda, Sanda Light, Tui Shou branşlarında yapılan müsabakalar tamamlandı. 65 ilden toplamda 2 bin 452 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, 3 bin 214 müsabaka düzenlendi. Taolu ve Sanda final yarışmaları iki farklı günde gerçekleşti. Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı salonlarda uzman eğitmenler tarafından yetiştirilen Serpil Deniz, Sudenaz Gülay, Gökdeniz İvgen, Mertcan Hopac, Mazlum Okan, Yunus Baran Genç, Burhan Kalem ve Yiğit Karakoç Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyükler ve Takımlar, Sanda-Light Sanda-Tui Shou ve Taolu Wushu Kung Fu Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde birincilik elde ederek Esenyurt’a büyük gurur yaşattı. Özer Şahin, Emrecan Şahin, Osman İvgen, Kaan Salapcı, Elifnaz Kot, Hüseyin Ceylan, Botan Cengiz Kömür ise aynı kategoride yarıştıkları şampiyonada Türkiye üçüncüsü oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiket:esenyurt haber son dakika kavga ,esenyurt haber video,esenyurt haber sondakika,esenyurt haber facebook,esenyurt haber yangın,esenyurt trafik kazası son dakika haberleri, esenyurt tv,esenyurt belediyesi,esenyurt nerede,esenyurt haber,esenyurt yol tarifi,esenyurt son dakika,esenyurt ekşi,esenyurt belediyesi emlak vergisi,esenyurt kıraç,esenyurt gazete,esenyurt içses gazetesi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER