SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VOLKAN YILMAZ:”SİLİVRİ’Yİ MARKA KENT YAPACAĞIZ”

VOLKAN YILMAZ:”SİLİVRİ’Yİ MARKA KENT YAPACAĞIZ”
Bu haber 27 Mart 2019 - 17:50 'de eklendi.

“Silivri’de kimsenin mazeret üretme hakkı yok. Çalışacağız, üreteceğiz ve Silivri’yi marka kent yapacağız” şeklinde Fatih Mahalle sakinlerine seslenen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Elimi tuttunuz, artık ayağı kalkma, beraber yürüme zamanı” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Fatih Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya geldi. Yılmaz, Silivri vaatlerini sıraladı ve 31 Mart Yerel Seçimlerde destek talebinde bulundu.

YILMAZ: SEÇİMLERİN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE KATKI SUNMASINI DİLİYORUM

Volkan Yılmaz, Fatih Mahalle sakinlerine şu sözlerle seslendi: “Silivri’nin kalbi, kalenin güzel insanları selam sizlere. 31 Mart Yerel Seçimlerin Silivri’deki kardeşliğe, birlik ve beraberliğe katkı sunmasını diliyorum. Silivri’ye yakışan bir seçim olmasını diliyorum.

“SEVGİNİN, AŞKIN, KARDEŞLİĞİN KUŞATMA ZAMANI GELDİ”

Siz hanımefendilerin desteği çok kıymetli. Sizlere dokununca çocuğa, gence, yaşlıya, Silivri’ye dokunuyorum. Elimi tuttunuz, artık ayağı kalkma, beraber yürüme zamanı geldi. Sevginin, aşkın, kardeşliğin kuşatma zamanı geldi. Sevgi ruhu kaleden başlayıp her yere dağılsın.

“SİLİVRİ MÜCEVHERDİR, ANCAK TOPRAKLA ÖRTÜLMÜŞ”

Kale mahallesinin Cunda’daki tarihi dokudan ne farkı var? Fazlası var, ama yeterince ruh bulmamış. Bunu canlandırma noktasında çok azını yapmışlar. Herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer olmalı. Bunu içselleştirmiş ve anlamlandırmış idareciler var. Mevcut belediye başkanı buranın çocuğu; Özcan Işıklar, Hüseyin Turan ve Metin Karakaş var. Koydukları her taş için teşekkür ediyorum.

Ama henüz Silivri bu değil, mücevher gibidir ancak kumla toprakla örtülmüş, potansiyeli saklı kalmış, tam olarak ortaya çıkartılamamış.

“SİLİVRİ’Yİ MARKA ŞEHİR YAPMAK İÇİN BANA GÜÇ VERİN”

Silivri’yi hep beraber marka şehir yapalım. Tarihi dokuyu tekrar canlandırmalıyız. Türkiye’de herkes Silivri’yi bilecekse, burada tatil yapabilecekse işe bu mahalleden, yani kalbinden başlamalıyız. Bu potansiyelinden haberdar olan bir kardeşiniz olarak huzurunuzdayım. Selanik’ten mübadil eden bir ailenin çocuğuyum, buraya hizmet için huzurunuzdayım. Kaleden, çarşıdan kaçmadan, Sayalar Kurfallı’yı unutmadan tüm Silivri’ye dokunarak hizmet etmek istiyorum. Hayallerim var. On binlerin ziyaret ettiği bir Silivri’yi kurmak istiyorum. Marka şehir yapmak için bana güç verin. Bir adım önünüzde koşar adımlarla bu heyecanıma devam etmek istiyorum. Allaha şükür büyük bir aile olduk. Beni hiç yalnız bırakmadınız. Silivri’nin kalbinden öyle bir ses verelim ki tüm ilçenin sokaklarına yansısın. Bir şey değişecek, her şey değişecek. Silivri’nin unutulmuşluğa, vurdumduymazlığa tahammülü yok. Hep beraber Silivri olacağız.

“MAZERET DEĞİL İŞ VE HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Parti ayrımı yapmıyorum. Herkesin gönlünde yatan siyasi partiye saygı duyuyorum. Bazı belediye başkanları yapamadıkları hizmetleri mazeret ediyorlar. Eskişehir CHP’li belediye başkanlığında, Odunzaparı evleriyle gözde bir yer. Ankara Altındağ ilçesi AKP’li Belediye Başkanı, Beypazarı ise Belediye Başkanı MHP’li belediye başkanı tarafından yönetiliyor. Üç farklı partiden marka olmuş kent. Bunlar nasıl yaptıysa, bugün Silivri’de kimsenin mazeret üretme hakkı yok. Çalışacağız, üreteceğiz ve Silivri’yi marka yapacağız.

Gelin, bu seçimde on yıldır yapılamayanları önümüzdeki beş yılda yapma iddialarına karşın çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, engelli vatandaşlarımız için heba etmeyelim üretken belediyeciliği destekleyelim.

Aşkla koşmak için gelirsek, öyle bir ekiple çalışacağız ki size hizmetkâr olacağız. Gönül kapımız belediyemiz herkese açık olacak, kimse kapatamayacak.

“KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMA DERDİM YOK”

Kimsenin ekmeğiyle oynama derdim yok. Diyorlar ki ‘Volkan Yılmaz gelecek bütün belediye personeli değişecek’. Herkesin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Partizanlık eş dost yok, liyakat, dürüstlük mertlik var. Fikri zikri ne olursa olsun o işinin sorumluluklarını yerine getiren tüm kardeşlerimle yol yürüyeceğim. O insanların her biri ailesinin kahramanı. Benimle koşmaya hazır olan herkesle yola devam edeceğim.

“MAZERET ÜRETMEK YERİNE ÇALIŞACAĞIZ”

Biz üretmeye, çalışmaya geliyoruz, aç açıkta olanın belediye başkanı olmaya geliyoruz. Darda olmak kimseni suçu değil. Sosyal, eğitim yardımların artığı, mutlu bir Silivri’de yaşamak istiyorum. Herkesin birbirine günaydın dediği bir Silivri’yi hayal ediyorum. Belediyenin her sorununu çözecek gücü, kaynağı var. Ben Süpermen değilim ama göreceksiniz beş yılda Silivri’yi mega projelerle tanışacak. Onların da bir adım ötesine gitmemiz lazım. O projeleri yaşatacak güzel insanlar Silivri’de. En büyük yatırım insana olacak. Her mahalleye ücretsiz kreş açacağız. Hanımefendiler sosyal, kültürel ve iş hayatının içinde olacak. Engellerini kaldıracağım. Mazeret ve şikâyet yok çalışmak var. Ben çalışan başkan olacağım. Her zaman her yerde sizin aranızda olacağım.

“SİLİVRİ’Yİ BERABER VAR EDECEĞİZ”

Yan yana gelmesi mümkün olmayanlar el ele tutuşacak. Silivri’nin sevgiye, gönül gönüle vermeye ihtiyacı var. Aklım da fikrim de zikrim de Silivri ve insanı olacak. Yorulacağız, ter dökeceğiz ama tarihi dokusu canlanmış, yat limanı, plajı yapılmış, 32 gözlü köprü restore edilmiş, Klassis’e kadar yürüyüş parkuru, kapalı yüzme ve spor salonu yapılan bir ilçe olacak. Silivri’nin yok olmasına izin vermeyeceğiz. Var olacağız, beraber olacağız.

“BİRLİKTE YENİ BİR SAYFA AÇALIM”

Sizi unutanları 31 Mart’a unutmaya var mısınız? Kin ve düşmanlık olmadan, onları unutun. Yeni ve temiz bir sayfa açalım. Silivri’yi iyiye, güzele ve doğruya götürelim. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet götüreceğiz.

Kalenin değerli insanları, bizi çok sıcak karşıladınız. On yılın bir muhasebenizi yapın. Yapılmayanları bir kenara, yapılanları bir kenara koyun. Yapabilme ihtimalimi düşünün. Yanınızda üç oy daha getirin. Beraber olduğumuzda yapamayacağımız hiç bir şey yok. 1 Nisan’da Silivri Belediye Başkanıyım. Hep beraber koşmaya başlayacağız.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER