SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VOLKAN YILMAZ’DAN NAZIM HİKMET TALİMATI

VOLKAN YILMAZ’DAN NAZIM HİKMET TALİMATI
Bu haber 19 Nisan 2019 - 10:27 'de eklendi.
Silivri Sahili’ndeki Şair Nazım Hikmet heykelinin kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmesi üzerine Başkan Volkan Yılmaz, yeniden onarılması için ilgili birimlere talimat verdi.

Silivri Sahili’nde bulunan Şair Nazım Hikmet Ran heykeline kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmesi üzerine Silivri Belediyesi yeniden onarım için çalışma başlattı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatıyla harekete geçen ilgili birimler, heykeli kısa sürede eski görünümüne kavuşturacak. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Başkan Yılmaz, “Sanatsal, kültürel ve tarihsel değerlere yönelik saldırıları doğru bulmuyorum. Şair Nazım Hikmet heykeli de ilçemizde bulunan heykellerden bir tanesi. Bu tip sembollere zarar verilmesi kimseye fayda sağlamaz. Onarılması için gereken neyse yapılacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER