SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Volkan Yılmaz, “Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız”

Volkan Yılmaz, “Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız”
Bu haber 13 Mart 2019 - 16:28 'de eklendi.

Gümüşyaka’da konuşan MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız”  ve “Sebze ve meyveler Antalya’dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız” diye konuştu.

MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Gümüşyakalı’larla buluştu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti ve MHP kadın kolları yönetimi ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte katıldığı Gümüşyaka mitinginde  ilgiyle karşılanan Yılmaz, yapılacak projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi. Yılmaz’ın Gümüşyakalılar ile buluşmasına AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Saral, AK Parti geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu da katılarak destek verdi. “Sözüm sözdür” diyerek hizmetlerini dile getiren Yılmaz, Gümüşyaka’nın unutulan bir mahalle olmaktan kurtulacağının vurgusunu yaptı. Mahalle konağı projesinden sahil düzenlemesine, yolların yenilenmesinden trafik düzenine, yöresel ürünler pazarından imar planlarına kadar çok sayıda hizmetinden bahseden Yılmaz, özellikle Gümüşyaka – Beylikdüzü Tüyap arasının metro hattı ile 37 dakikaya ineceğinin altını çizdi.

“SİZİ UNUTANLARI 31 MART’TA SİZ DE UNUTUN”
Yılmaz, “Biz kendimizi görevli addettik. Hizmete geliyoruz, hizmetkar olmaya geliyoruz. Belediyenin unuttuğu köyleri beldeleri hizmetle kavuşturmaya geliyoruz. Silivri’yi çarşıdan ve sahilden ibaret gören anlayış sizi yönetmeye layık değil. Siz Gümüşyaka’yı unutamazsınız! Unutursanız Gümüşyaka size öyle bir tokat vurur ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Böyle bir şey yok. Silivri’yi unutmak yok, Bekirli’yi unutmak yok, Sinekli’yi unutmak yok! 31 Mart akşamı sizi unutanları siz de unutun” dedi.

“ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAĞIM”
Silivri’de yaşayan herkesin tüm hizmetlerden yararlanmaya layık olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: “Ulaşılmayan bir belediye başkanı değil, ulaşılabilir bir başkan olacağım söz veriyorum sizlere. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz. Gümüşyaka’mız çok önemli bir konuma sahip. Civar bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız buraya hafta sonları tatile dinlenmeye gelecek bir mahallemiz. Yöresel ürünlerin satışının yapılacağı, el ürünlerinin satışının yapılacağı kültürel bir pazar yapacağız. Hayallerim var. Koşan bir ekiple geliyorum. Arkamda yürüyen kimse istemiyorum. Yürüyenler de benimle koşmak zorunda kalacaklar.”

“Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte mega projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Yılmaz, “Binali Yıldırım başkanımızla birlikte çok önemli hizmetler yapacağız. Hazır olun! Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız. 2 buçuk saat 37 dakikaya iniyor. Binali bey dediği zaman yapar. 20 milyon İstanbul’un gıda ve hayvancılık üssü olarak Çatalca ve Silivri seçilip buraya ciddi bir proje yapılacak. Sebze ve meyveler Antalya’dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız. Klassis Golf sahasının olduğu yerde çıkan kaplıca suyu ile termal bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Fizik tedavi merkezi olarak hizmete sunacağız” diye konuştu. Yılmaz, konuşma yaptıktan sonra Gümüşyakalı hemşerileriyle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER