SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VETBÜS SOKAK HAYVANLARI İÇİN AVCILAR’DA

VETBÜS SOKAK HAYVANLARI İÇİN AVCILAR’DA
Bu haber 01 Ağustos 2019 - 9:48 'de eklendi.

VETBÜS SOKAK HAYVANLARI İÇİN AVCILAR’DA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları için başlatılan mobil klinik hizmeti ‘VETBÜS’, sahipsiz hayvanların bakım ve tedavileri için Avcılar’a geldi.

İBB tarafından sahipsiz sokak hayvanlarına yerine bakım yapmak amacıyla kurulan VETBÜS adlı mobil klinik İstanbul’un ilçelerini dolaşarak sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini gerçekleştiriyor. Her gün başka bir ilçeye giden VETBÜS’ün durağı bu kez Avcılar oldu.

Avcılar Belediyesi’nin yanında bulunan Halide Edip Parkı önüne kurulan mobil kliniğe vatandaşlar tarafından getirilen sahipsiz kedi ve köpekler Avcılar Belediyesi ve İBB Veteriner İşleri Müdürlükleri tarafından kontrolden geçirildi. Tüm hayvanların iç dış parazit aşıları ve gerekli görülen hayvanların kuduz aşıları yapıldı. Tedavisi bir günde tamamlanamayacak derecede hastalığı bulunan hayvanlar VETBÜS’ün ilk müdahalesinin ardından tedavilerini sürdürmek üzere Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri personeli tarafından alındı.

Hayvansever tarafından yoğun ilgiyle karşılanan VETBÜS’te sadece sahipsiz, sokakta barınan hayvanların bakımı ve tedavisi yapılırken vatandaşlara bakımı yapılan hayvanları sahiplenme fırsatı da sunuluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER