SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VEHBİ ORAKÇI YENİDEN REFAH PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

VEHBİ ORAKÇI YENİDEN REFAH PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU
Bu haber 03 Şubat 2024 - 10:15 'de eklendi.

Beylikdüzü kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı, Yeniden Refah Partisi’nden Beylikdüzü ilçesine Belediye Başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya gelen Vehbi Orakçı, partinin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı oldu. Vehbi Orakçı yaptığı açıklamada, “Halka ve Hakk’a hizmet yolculuğumuza, Demokrasi İttifakıyla, Yeniden Refah Partisi’nde aynı aşk ve aynı heyecanla devam edeceğiz inşallah.Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey’e “Beylikdüzü’nü Beylikdüzü Yapan Adam” kitabımızı hediye edip Beylikdüzü’nü kazanma sözü verdik.”dedi.

ORAKÇI KİMDİR?

Vehbi Orakçı, 1970 yılında Erzurum’da doğmuş ve genç yaşlarından itibaren girişimci ruhuyla öne çıkmış bir iş insanıdır. İlk eğitim yıllarını Erzurum’da tamamladıktan sonra, yükseköğrenim için İstanbul’a gelmiş ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi’nde devam ederek Uluslararası Politika ve Ekonomi alanında yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca doktora çalışmalarını Kültür Üniversitesi İnşaat Fakültesi Proje Yönetimi bölümünde sürdürmektedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER