SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VEFA İLÇESİ ÇATALCA

VEFA İLÇESİ ÇATALCA
Bu haber 19 Ocak 2022 - 11:27 'de eklendi.

Çatalca’ya görevinin ilk üç yılında cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini kazandırarak ilçeye adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, tarihi hizmetlerinin yanı sıra tevazu sahibi duruşu, halkıyla kurduğu gönül köprüleriyle ve vefasıyla Çatalca’da taraflı-tarafsız halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

İlçe merkezine rahat bir nefes almasını sağlayan sosyal donatı alanı yapımını sağlayıp, adına önceki dönem rahmetli belediye başkanı Cem Kara’nın adını veren ve Cem Kara Yaşam Vadisi’ni Çatalca’ya kazandıran Başkan Mesut Üner, yine ilçeye kazandırdığı bir başka yaşam alanına da geçmiş dönem belediye başkanlarından İsmail İp’in adını vermişti. Böylesine yaptığı projelerin merkezine vefasını konumlandıran Başkan Mesut Üner, Muratbey mahallesinin şehitleri ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her zaman hatırlatacak anıtları Muratbey mahallesine kazandırarak yine gönüllerde taht kurdu.

Vatan kahramanlarımızı her zaman hatırlatacak anıtlarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’8 Şubat 1913’te Balkan Savaşı sırasında şehit olan ve Muratbey mahallemize ismi verilen Murat Yüzbaşımız ve yine mahallemiz halkından 1974 Kıbrıs Barış Harekâtımız sırasında şehit olan Mehmet oğlu Er Mehmet Ali Gümüş adına Muratbey mahallemize anıt yapımı gerçekleştirdik. Aynı zamanda Muratbey mahallemizdeki belediye ek hizmet binamıza Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtının yapımını sağladık. Çatalca’mızda bugünlerimizi borçlu olduğumuz vatan kahramanlarımız her zaman anılmaya devam edecek. Vatan sizlere minnettar.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER