SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Vedat Muriç’ten transfer açıklaması

Vedat Muriç’ten transfer açıklaması
Bu haber 28 Haziran 2019 - 11:25 'de eklendi.

 Çaykur Rizespor forması altında oldukça iyi bir sezon geçiren ve transferin gözdesi olan Vedat Muriç hakkındaki transfer iddialarına yanıt verdi ve son durumun ne olduğunu Başkan Hasan Kartal ile birlikte açıkladı.Vedat Muriç: Kulübümün ve benim menfaatlerim ön planda

Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Vedat Muriç ve kulüp başkanı Hasan Kartal, TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç transferindeki son durumu, “Vedat’a transferde A, B ve C planlarını sunduk. Vedat ile oturup anlaşacağız.Fenerbahçe ile herhangi bir konuşmamız olmadı. Fenerbahçe’den Vedat Muriqi için bize bir teklif gelmedi.” ifadelerini kullandı.

Kartal aynı zamanda, ” Vedat’ın fikrine tabii ki saygı duyarız ama kafamızdaki fiyat olmadan buna karşı çıkarız. Bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var.” sözleriyle fuytbolcunun en kötü durumda takımla yollarına devam edeceğini belirtti.

Vedat Muriç: Kulübümün ve benim menfaatlerim ön planda

Başkan Kartal’ın açıklamaları sonrası transfer sorularını yanıtlayan Vedat Muriç, “Başkanımla daha önce görüşmeliydik, başkanıma katılıyorum. Bana başkanımın sunduğu a, b, c planları var. Bunları birkaç gün düşünüp sonra yeniden bir araya geleceğiz. Ayrılırsam başkanımla helalleşip ayrılmak istiyorum. Kulübümün ve benim menfaatlerim ön planda.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER