SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Vedat Muriç affını istedi

Vedat Muriç affını istedi
Bu haber 13 Kasım 2019 - 12:49 'de eklendi.

Muriç, EURO 2020 yolunda çok kritik iki maça çıkacak olan Kosova Milli Takımı’ndan affını istedi. Bileği burkulan golcü oyuncu, riske girmedi…

EURO 2020 hayalini gerçekleştirmek için Çekya ve İngiltere ile final niteliğinde iki maça çıkacak olan Kosova, Vedat Muriç’ten gelen haberle sarsıldı. Yıldız futbolcu, Kasımpaşa mücadelesinde ayak bileğinden sakatlık yaşamıştı.

Bileği dönen ve bu nedenle çok ağrısı olan Muriç, buna rağmen milli takım kampına katıldı. Ancak yıldız futbolcunun ağrısı geçmedi. 25 yaşındaki forvetin Çekya ve İngiltere karşısında oynaması halinde sakatlığının ciddi bir boyuta ulaşacağı tespit edildi.

Yoğun tedavi

Bunun üzerine Muriç, Kosova’dan affını istedi ve kadrodan çıkartıldı. Golcü oyuncu, İstanbul’a dönecek. Burada Fenerbahçe Sağlık Ekibi tarafından kontrolden geçirilecek olan Vedat Muriç’in tedavisine hemen başlanacak. Ligde 7 golü bulunan yıldız futbolcunun, Yeni Malatya mücadelesine yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf edilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER