SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VATANDAŞLARIN DAHA YAŞANABİLİR ÇATALCA HAYALİ BAŞKAN MESUT ÜNER İLE GERÇEK OLUYOR

VATANDAŞLARIN DAHA YAŞANABİLİR ÇATALCA HAYALİ BAŞKAN MESUT ÜNER İLE GERÇEK OLUYOR
Bu haber 13 Şubat 2020 - 11:06 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda ekipler kış mevsiminde de vatandaşların rahat nefes alabildikleri, çocukların oyun oynayabildiği park ve bahçelerin bakımını aksatmadan devam ettiriyor.

Göreve geldiği günden bugüne ilçede birçok çalışma ve proje başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, hazırladığı yeni projelerinde hayata geçmesiyle ilçenin çehresini değiştirirken vatandaşların da daha yaşanabilir bir Çatalca hayalini gerçekleştiriyor.

Başkan Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu park ve yeşil alanlara yönelik yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ilçe merkezinde projesi tamamlanan ve yapımına kısa süre sonra başlanacak olan Millet Bahçesi ile de Çatalca’ya yeşil alan ve park alanlarıyla yepyeni bir yaşam merkezi eklenecek.

Çalışmalar yaz kış demeden devam ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki mevcut parklarda çevre düzenlemesi, yenileme, bakım onarım çalışması yaparken aynı zamanda da ağaç ve çim alanlarında dip açımı, gübreleme, budama, yabancı ot temizliği, park temizliği ve oyun gruplarını elden geçiriyor. Ekipler tarafından oyun araçları yenilenen parklarda, ailelerin ve çocukların güven içinde olması için periyodik olarak kontrol ve bakım çalışmaları da ara vermeksizin devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiket:çatalca içses gazetesi ,çatalca haberleri, trafik kazası ,son dakika haberleri ,silivri catalca haberleri ,çatalca nakkaş son dakika haberleri,catalca binkilic trafik kazasi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER