SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

”VATAN SİZE MİNNETAR”

”VATAN SİZE MİNNETAR”
Bu haber 14 Nisan 2022 - 12:04 'de eklendi.

Çatalca’da Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte sadece ilçeye kazandırılan devasa hizmetler değil, tüm özel gün ve haftalarda gerçekleşen etkinliklerle de bölgemizin gündeminde her daim yer alıyor. Bu anlamda Ramazan ayı etkinlikleri ilçede eksiksiz devam ediyor.

Çatalca’da Başkan Mesut Üner’in ilçeye kazandırdığı Çatalca Belediyesi Aşevi’nde her gün hazırlanan beş bine yakın dört çeşit sıcak yemek, İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da ihtiyaç sahibi ailelere kapılarına kadar teslim ediliyor. Eş zamanlı olarak da Başkan Mesut Üner, iftar programlarına devam ediyor. Başkan Mesut Üner’in bu seferki iftar davetinin konukları; Emniyet Teşkilatı’nın 177. yılında Çatalca’daki emniyet mensupları, şehit yakınları, gaziler ve aileleri oldu.  İftar programına katılım oldukça yoğun oldu. Başkan Mesut Üner, davetlilerin masalarını tek tek ziyaret edip, kendileriyle hasbihal etti. Davetlilerin gösterdikleri samimi ilgi ve alaka sonucu Başkan Mesut Üner’in duygusal anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmadı.

Böylesine anlamlı iftar programı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, üstlendiği tüm görevlerde bizleri gururlandıran, büyük fedakarlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 177. Yılında Emniyet Mensuplarımız ile bugün Çatalca’mızda Türkiye’mizde varlık sebebimiz olan şehit ve gazi ailelerimize iftar programı organize ettik. İftar programımıza kıymetli katılımları için teşekkür ederiz. Zorlu hayat şartlarında her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER