SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VALİ YERLİKAYA’DAN SİLİVRİ’YE SÜRPRİZ ZİYARET

VALİ YERLİKAYA’DAN SİLİVRİ’YE SÜRPRİZ ZİYARET
Bu haber 11 Mayıs 2021 - 9:54 'de eklendi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya hafta sonu Silivri’ye sürpriz bir ziyarette bulundu. Başkan Yılmaz, Vali Yerlikaya ile birlikte Tarihi Mimar Sinan Köprüsü’nü inceleyerek açılış planlaması ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Pazar günü Silivri’ye sürpriz bir ziyarette bulundu. Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Vali Yerlikaya’yı karşılayarak ziyaretine eşlik etti. Başkan Yılmaz, Vali Yerlikaya ile birlikte restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Mimar Sinan Köprüsü’nü inceleyerek açılış planlaması ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, Vali Yerlikaya’nın ziyaretine ilişkin, “İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya’nın sürpriz ziyaretinden memnuniyet duyduk. Restorasyonu tamamlanan Tarihi Mimar Sinan Köprümüzde açılış planlaması ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER