SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

VALİ YERLİKAYA ÇATALCA’DA HARMAN YAPTI….

VALİ YERLİKAYA ÇATALCA’DA HARMAN YAPTI….
Bu haber 17 Eylül 2019 - 11:01 'de eklendi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,  Çatalca Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı  Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri , Mahalle Muhtarları’nın bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Vali Yerlikaya Harman Yaptı

İstanbul Valisi  Ali Yerlikaya  Çatalca belediyesi ziyaretinin ardından Kestanelik Mahallesi’nde gerçekleştirilen hasat programına katıldı.

Belediye Başkanı  Mesut Üner ve Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte biçerdövere binen İstanbul Valisi  Ali Yerlikaya bizzat biçerdöveri kullanarak yapılan harmanı gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi  Ali Yerlikaya, Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte Kestanelik Mahallesi’nde bulunan köy kahvehanesinde vatandaşlar  ile bir araya gelerek hasbihal etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER