SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Uysal, Projelerini tanıttı…

Uysal, Projelerini tanıttı…
Bu haber 23 Şubat 2019 - 20:42 'de eklendi.

Uysal, Projelerini tanıttı…

İBB Başkanı Ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Projelerini açıkladı ve meclis üyelerinin tanıtımını yaptı. TÜYAP’da gerçekleşen tanıtım programının ardından ise Esad Kabaklı konseri vardı.

25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje adı altında Projelerini ve meclis üyesi adaylarının tanıtımını yapan Uysal, Burada yaptığı konuşmasında kimse evini arsasını satmasın, biz geldiğimizde değerler kat ve kat artacaktır iddiasında bulundu.

MHP Büyükçekece ilçe başkanı Erdem Aydın’ında katıldığı toplantıda Projelerini tek tek ayrıntılı anlatan Uysal, 31 Mart’tan sonra yapacağımız ilk iş, imar sorununu çözmek ve sizleri çamurlu yollardan kurtarmak olacak” dedi.

“Çünkü imar olmadan hiçbir şey yapılamıyor. Alt yapı hizmetlerinin yapılması için de imar sorununun çözülmüş olması gerekiyor diye konuştu.

Detaylar Gazetemizin yeni sayısında…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER