SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Uysal; ‘İstanbul’un coğrafi olarak en güzel ilçesi Büyükçekmece’

Uysal; ‘İstanbul’un coğrafi olarak en güzel ilçesi Büyükçekmece’
Bu haber 11 Mart 2019 - 16:23 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, MHP ilçe teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. MHP’lilere hitap eden Uysal Türkiye’nin tehlikede olduğunu görmek için illa ki tankların sokağa çıkmasına gerek olmadığını belirterek, “15 Temmuz’da tanklarla başaramadıklarını 31 Mart Yerel Seçimleri ile başarmak istiyorlar” dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal’ı MHP ilçe teşkilatı kapıda karşıladı. MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe katılmak için Büyükçekmece’de bir salona gelen Uysal aracından indiğinde MHP’li gençlerin, “En büyük Başkan” tezahüratıyla karşılandı. Salon girişinde MHP Kadın Kolları üyeleri, yemeğin verildiği salonda MHP’liler, Uysal’ı alkışlarla karşıladı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ın da katıldığı yemekte Başkan Mevlüt Uysal’ın 25 Kayıp Yıla, 25 Dev Proje tanıtım filmi izletildi ve salondaki vatandaşlardan büyük alkış aldı.

-ÜLKEMİZİ HER YÖNÜYLE SIKIŞTIRIYORLAR-
Başkan Uysal burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’na Türk halkının yüzde 80’ninin inandığını belirterek, “Ancak zaman zaman bunu ya bizler iyi anlatamadık ya başkaları bunu yanlış sunarak milletimizin kafasını çeliyor. Bunu somut bir şekilde 15 Temmuz’da gördük. Meydana çıkan kimlerdi? Bütün halkımızdı. Ne için? Ülkemiz tehlikede diye. Ülkemizin tehlikede olduğunu görmek için illa ki yollara tankların mı çıkması gerekir? Tanklar çıkmadan da ülkemizin tehlikede olduğunu görmek mümkün. Şu anda dünyaya baktığımız zaman yeni bir düzen kurmak istiyorlar. Kurmak isterken de ülkemizi her yönüyle sıkıştırıyorlar. Yani tankları yola çıkarmadan da, 15 Temmuz’da başaramadıklarını başarmak istiyorlar. Neyle? 31 Mart seçimleriyle. Bunu gören kim? Sayın Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız. Cumhur İttifakı bunun için yapıldı bunun için devam edecek biz burada görevimizi yapacağız’ diye konuştu.

 

-OY VERENE DE OY VERMEYENE DE MAHÇUP OLMAYACAĞIZ-
İ
stanbul’un coğrafi olarak en güzel ilçesinin Büyükçekmece olduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Belediyecilik hizmetleri açısından Büyükçekmece geri kalmış” dedi. Uysal şöyle devam etti: “Yolu toprak, belediye hizmeti adına hiçbir şeyi olmayan İstanbul’un başka bir yeri olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa Avcılar’da Yeşilkent vardır. Orası da CHP’li Belediye. Geçmişte yaptıklarımız ortada. Büyükçekmece’nin her mahallesinde oturan herkes artık köy hayatı değil şehir hayatı yaşayacak. Belediyenin her hizmetini alacak. Biz, vatandaşımız görev verdiği zaman, oy verenlere de vermeyenlere de mahcup olmayacağız. Ne söylediysek onu yapacağız.”

 

ARZU ERDEM: “ŞER CEPHESİNE KARŞI CUMHUR İTTİFAKI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR”
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de Cumhur İttifakı’nın seçimlerde galip geleceğini belirterek, “Büyükçekmece bu anlamda mührünü vuracaktır” dedi. Erdem şöyle devam etti: “25 yıllık geçmişten bahsediyoruz. Büyükçekmeceliler bunu mu hak ediyor? Yoksa inci gibi bir ilçeyi mi hak ediyor? En güzel, en iyi, en sosyal ilçeyi olmayı hak ediyor.  Bunun için de adayımız gereğini yapacaktır. Başkan adayımızın verdiği taahhütlerin arkasından hem milliyetçi hareketin lideri hem cumhurbaşkanımız Erdoğan beyefendi vardır. Sayın Uysal’a oy vermek demek Sayın Devlet Bahçeli’ye oy vermek demektir. Sayın Uysal’a oy vermek demek Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek demektir. Allah’ın izniyle şer cephesine karşı Cumhur İttifakı da üzerine düşeni yapacaktır. Haine meydan okuyacaktır. Buna hiç şüphem yok.”

ERDEM AYDIN:  “BEKA, METEHAN’DAN ALPARSLAN’A UZANAN VASİYETTİR”
MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın da yaptığı konuşmada, “MHP Türk tarihinin her döneminde derin bir anlam ve karşılığı olan beka meselesini hayat memat meselesi olarak görmektedir. Milli beka derken Türk devletinin ve milletinin bekasıdır. Metehan’dan Alpaslan’a uzanan bir vasiyettir” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER