SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Üner: “Çamur, Çöp Gibi Sorunlar Bunlar Bitecek”

Üner: “Çamur, Çöp Gibi Sorunlar Bunlar Bitecek”
Bu haber 15 Mart 2019 - 11:58 'de eklendi.

ÇAMUR,ÇÖP GİBİ SORUNLAR BU DEVİRDE OLMAMASI GEREKEN SORUNLAR

Hallaçlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Çatalca Ak Prati Belediye Başkan adayı Mesut Üner, “Sokak köpekleri meselesi tüm Çatalca’da sorun haline gelmiş durumda. Köpeklerden dolayı insanlar bir sokaktan başka bir sokağa geçemeyecek durumda. Biz sevgi evleri tarzında hayvan barınakları oluşturacağız. Çamur, çöp gibi sorunlar bu devirde olmaması gereken sorunlar, bunlar bitecek. Biz tüm projelerimizle vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.Halkın taleplerine göre projelerini şekillendiren ve seçmenlere projeleri hakkında bilgi veren Çatalca AK Parti Belediye Başkan adayı Mesut Üner, köy köy tüm Çatalca’yı gezmeye devam ediyor.

“Yağmur yağdığı zaman boy çizmesi giymek zorunda kalıyorum”

Yaşadığı sorunları dile getiren mahalle sakinlerinden biri, “Bizler Hallaçlı Mahallesi Moral Sokak’ta oturuyoruz. Geçen gün Belediye Başkanı  buraya geldi. Ona dedim ki: ‘Başkanım, ben Moral Sokak’ta oturuyorum. Yağmur yağdığı zaman evime girmek için boy çizmesi giymek zorunda kalıyorum. Çocuklarım 2,3 gün evden çıkamayacak duruma geliyor. Ben ve oradaki 25,30 kişiye yakın insan o sokakta oturuyoruz. Bizler bu sokağa, yollara asfalt istiyoruz. Asfalt olmasa da asfalt kırığı olur, taş olur ama yollarımız artık toprak olmasın istiyoruz’ diye konuştu.

 

“Biz tüm projelerimizle vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz”

Vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Belediye Başkan adayı Mesut Üner, “Sokak köpekleri meselesi sadece Kestanelik Mahallesi’nin değil, tüm Çatalca’da sorun haline gelmiş durumda. Hastaneden aldığımız son verilere göre, köpek ısırmalarından dolayı 380’e yakın kişi hastaneye başvurmuş. Köpeklerden dolayı insanlar bir sokaktan başka bir sokağa geçemeyecek durumda şu anda ama biz sevgi evleri tarzında hayvan barınakları oluşturacağız. Çamur, çöp gibi sorunlar bu devirde olmaması gereken sorunlar, bunlar bitecek. Biz tüm projelerimizle vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER