SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ULUSLARARASI JİMNASTİK TURNUVASINDA BİRLİK VE BERABERLİK HİSSEDİLDİ

ULUSLARARASI JİMNASTİK TURNUVASINDA BİRLİK VE BERABERLİK HİSSEDİLDİ
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 11:01 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ikincisi düzenlenen Uluslararası Performans Ritmik Jimnastik Turnuvası’na katılarak etkinliğin açılış konuşmasını yaptı. Turnuvanın ülke adına önemini vurgulayan Bozkurt, “Barışı ve kardeşliği oluşturacak tohumları birlikte atıyoruz” dedi.

On dört ülkeden altmış yedi kulüp ve altı yüz elli sporcunun yarıştığı, İkinci Uluslararası Performans Ritmik Jimnastik Turnuvası başladı. Üç günden oluşan ve Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvanın açılış konuşmasını Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt yaptı. Etkinlik, çok sayıda miniğin başarılı jimnastik performansı ile renkli anlara sahne oldu. Turnuvaya Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Meltem Başa, Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanı Derviş Çatalbaş, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Esenyurt Spor Kulüpler Birliği Başkanı Elvan Arslan, İstanbul Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Göksun Öz, Büyükçekmece İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Muzaffer Demir katıldı.

“BARIŞI VE KARDEŞLİĞİ OLUŞTURACAK TOHUMLARI BİRLİKTE ATIYORUZ”

Turnuvanın açılış konuşmasını yaparak birlik ve beraberliğe dikkat çeken Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bence çok önemli bir ana şahitlik ediyoruz. Hem böyle güzel çocuklarımızın bize sunduklarını izleme şansı buluyoruz hem de birliği beraberliği, barışı ve kardeşliği oluşturacak tohumları birlikte atıyoruz. Dünyanın birçok değişik bölgesinden altı yüz elli minik sporcumuzun burada buluşması bizim için çok değerli. Medeniyetlere beşiklik etmiş bir ülkenin evladı olarak bu ülkede onları ağırlamak da bizim için ayrıca çok değerli. Bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirimizi tanımamız, anlamamız lazım. Anlamsız savaşların, anlamsız kavgaların ve arayışların bitmesi için bu tür etkinliklerin çok büyük faydası olacağını düşünüyorum. Miniklerimize başarılar diliyorum, çok güzel çalışmalar sergilediler” diyerek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER