SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TÜRKİYE’NİN ‘HALUK ABİ’Sİ ESENYURTLULARLA BULUŞTU

TÜRKİYE’NİN ‘HALUK ABİ’Sİ ESENYURTLULARLA BULUŞTU
Bu haber 24 Mayıs 2022 - 11:26 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı muhteşem bir konserle kutladı. Sevilen sanatçı Haluk Levent’in verdiği coşku dolu konser ile binlerce Esenyurtlu unutulmayacak anlar yaşadı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Haluk Levent gibi değerli bir sanatçıyı ağırlamış olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Esenyurt’un kültürle ve sanatla anılması ayrıca güzel” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutlayan Esenyurt Belediyesi, Esenyurtluların keyifle hatırlayacağı bir Gençlik Konseri’ne imza attı. Türkiye’nin sevilen sanatçısı Haluk Levent, hıncahınç dolan Cumhuriyet Meydanı’nda birlik, beraberlik ve coşku dolu bir konser vererek binlerce kişiye muhteşem bir gece yaşattı. Sevilen sanatçının izleyenlerin yanına giderek en sevilen şarkılarını Esenyurtlularla birlikte söylemesi samimi anlara sahne oldu. İlginin yoğun olduğu konsere Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sahneye çıkarak Haluk Levent’e çiçek takdim etti.

“ESENYURT’UN KÜLTÜRLE VE SANATLA ANILMASI AYRICA GÜZEL”

Esenyurt’un bu tür etkinliklerle anılmasının kendisine gurur verdiğini ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çok mutluyuz. Haluk Levent gibi değerli bir sanatçıyı burada ağırlamış olmak bizim için çok değerli. Onun ötesinde Esenyurt’un kültürle, sanatla, güzel etkinliklerle anılması ayrıca güzel. Bundan sonraki süreçlerde de devam edecek. Esenyurt’u barışın, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, dostluğun, refahın paylaşıldığı, insanların bir arada eğlenip mutlu olduğu bir kente dönüştürmek istiyoruz. Bizim buradaki amacımız, hemşehrilerimizin birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmek” diye konuştu.

“NİHAYET ESENYURT’TA KONSER VERİYORUZ”

Konser öncesi kısa bir açıklamada bulunan Haluk Levent, “Nihayet Esenyurt’ta bir konser veriyoruz” diyerek, “Özlediğimiz bir şeydi. Birazdan hıncahınç kalabalık olacak, şimdiden gelenlerden belli. İnanıyorum ki çok güzel bir konser olacak, çok güzel geçecek. Özellikle İstanbul merkezinin ve sanatsal faaliyetlerin yoğun yaşandığı yerlerin dışında belediyelerin, kamu kuruluşlarının eğlenceye ve sosyal faaliyetlere daha çok yer vermesi gerekiyor. Biliyorsunuz toplum ve gençler Korona’dan, savaşlardan bıktı. Deşarj olmak istiyorlar” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER