SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TÜRKİYE MOTORKROS ŞAMPİYONASI HEYACANI ÇATALCA’DA YAŞANDI

TÜRKİYE MOTORKROS ŞAMPİYONASI HEYACANI ÇATALCA’DA YAŞANDI
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 11:51 'de eklendi.

Hayata geçirdiği projelerin yanı sıra, bu aralar önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı olamaya başlayan Çatalca, bir büyük organizasyona daha başarıyla ev sahipliği yaptı.

Türkiye Motorkros Şampiyonasının ikinci etabı geçtiğimiz hafta sonu Çatalca’da gerçekleşti. Türkiye’den ve Avrupa’nın dört bir yanından gelen sporcular hünerlerini tüm motor sporları severlere sundular.

Başarılı organizasyon sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızda bir büyük spor organizasyonunu daha tamamlamanın haklı gururunu yaşadık. Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. Etabı bu hafta sonu ilçemizde gerçekleşti. Yurt içi sporcuların yanı sıra Avrupa’nın dört bir yanından 7’den 77’ye Kadın-Erkek sporcular ilçemize gelerek misafirimiz oldular. Bu kıymetli organizasyona Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimizle katılım sağladık. Hazırladığımız parkur Türkiye’nin en iyi parkuru olarak ifade ediliyor. Bu vesileyle bu organizasyonda Çatalca’mızı tercih ettikleri için ve kendilerine tribünden parkura kadar her türlü desteği sağlama imkanı bizlere sağladığı için kendini motor sporlarına adamış Yeditepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Zeki Başaran ve beraberindeki organizasyon heyetine çok teşekkür ederiz. Çatalca’mız dünya şehri #İstanbul’un her alanda parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Bu anlamda ilçemiz için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER