SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“TÜRK MİLLETİ HER ZAMAN MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜÇLÜKLERİ YENMESİNİ BİLMİŞTİR”

“TÜRK MİLLETİ HER ZAMAN MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜÇLÜKLERİ YENMESİNİ BİLMİŞTİR”
Bu haber 14 Temmuz 2021 - 17:56 'de eklendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükçekmece Kamiloba Mahalle Muhtarı Emre Sinir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde işaret ettiği gibi “Türk milleti her zaman milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir” dedi.

“Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur”

Muhtar Emre Sinir, Toplumun her kesiminde derin izler bırakan  hain darbe girişimi kalkışılması karşısında halk olarak, Muhtarlar olarak yılgınlığa ve umutsuzluğa asla kapılmadıklarını belirterek, 15 Temmuz birliğimize kasteden hainlere karşı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve aziz milletimizin basiretiyle kazandığımız en şanlı direniş zaferidir dedi.

Muhtar Emre Sinir, Demokrasinin asıl sahibinin halk olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi asla unutmayacağımızı bir kez daha belirtiyor, Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıl dönümünde; canını bu vatan uğruna feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, saygıdeğer Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER