SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TURAN HANÇERLİ’DEN 23 NİSAN MESAJI

TURAN HANÇERLİ’DEN 23 NİSAN MESAJI
Bu haber 23 Nisan 2019 - 16:31 'de eklendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında demokrasi vurgusu yapan Turan Hançerli, “Cumhuriyetin ve bağımsızlığın kıymetini biliyoruz.” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında çocuk misafirlerini ağırladı. Cihangir İlkokulundan gelen miniklere belediye binasını gezdiren Hançerli, makamını öğrenci Mert Giray Yalçın  devretti.

Turan Hançerli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını devrettiği Mert Giray Yalçın’ın taleplerini ve önerilerini dinledi. Avcılar Belediye Başkanlığı makamına oturmaktan oldukça mutlu olan küçük Mert Giray, Avcılar’da çocuklar için daha oyun alanı ve hayvanlar için daha fazla barınak istedi.

Makamında ağırladığı miniklerle tek tek fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Turan Hançerli, verdiği 23 Nisan mesajında demokrasi ve milli egemenlik vurgusu yaptı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarıyız”

Kendisini ziyaret eden miniklerin bayramını kutlayan Turan Hançerli, şu ifadeleri kullandı:

Bugün hem çocuklar için hem de ülkemiz için çok önemli bir gün. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği ve ilk Meclis’in kuruluşunun 99’uncu yıldönümü. Cumhuriyetimizi korumak ve ilelebet yaşatmak için çok çalışacağız.

“Çünkü Cumhuriyetin, bağımsızlığın ve egemenliğin millette olduğu demokrasinin kıymetini biliyoruz. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Çocuklarımızın da bu duyguları yaşadığını görüyoruz. Kendi ülkesindeki çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olmaktan gurur duyuruyoruz.

23 Nisan Çocuk Bayramı Atatürk’ün tüm dünya çocuklaına armağanıdır; yani evrenseldir. Tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum.”

Turan Hançerli konuşmasının ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER